Duitsenbroekstraat 40 - 9500 Geraardsbergen
Tel.: 054 44 00 27054 44 00 27
Ontwerp in eigen atelier

Vakman voor bordenbouw

Hebt u als bedrijf dringend nood aan een specialist voor bordenbouw? Contacteer dan Luc Leroy Machinebouw uit Geraardsbergen!

Met talloze jaren ervaring is hij dé expert ter zake als het aankomt op ontwerpen en samenstellen van vermogensborden, sturings- en datakasten.

Eigen werkplaats

In een eigen atelier in Geraardsbergen wordt alles zorgvuldig vervaardigd. Bovendien wordt er enkel gebruik gemaakt van betrouwbare componenten met hoogstaande kwaliteit.

Voor bordenbouw werken wij enkel voor bedrijven. We hanteren hierbij de strengste kwaliteitsnormen en veiligheidsvoorwaarden zodat een optimale werking verzekerd is.

Kiezen voor Luc Leroy Machinebouw is kiezen voor professionaliteit, eerlijkheid, betaalbaarheid en een persoonlijke aanpak met directe communicatie.

Contacteer ons

Twijfel dus niet langer en bel ons meteen voor informatie of een afspraak! Wij komen, indien gewenst, uiteraard ook ter plaatse kijken in uw bedrijf wat de exacte behoeftes inhouden om op die manier een passende offerte te kunnen opstellen. Zo krijgen we meteen een beeld van uw zaak en kunnen we beter op de noden inspelen.

Clikc+